Erik Van Looy verrast met Club Brugge-speler voor nieuwe Slimste Mens-reeks

Erik Van Looy verrast met Club Brugge-speler voor nieuwe Slimste Mens-reeks
Vrijdag 22 juni 2018 - 09:45   I  

In het najaar (oktober) komt het programma De Slimste Mens ter Wereld weer op TV. De populaire quiz van presentator/regisseur Erik Van Looy heeft komend seizoen ook een voetballer weten te strikken. Niemand minder dan Club Brugge-sterkhouder Hans Vanaken zal meedoen in het zestiende seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld'.

Hans Vanaken is de eerste kandidaat van het nieuwe seizoen die officieel bekend wordt gemaakt. “Ik ontmoette onlangs Ruud Vormer, Gouden Schoen 2017, en vroeg hem of hij een deelname aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’ zag zitten. ‘Niks voor mij’, zei Ruud, ‘maar je moet Hans Vanaken vragen”, begint Erik Van Looy zijn verhaal tegenover HLN.

“Wat die allemaal weet.’ Ik ben dan bij Hans thuis geweest en jawel, Ruud had gelijk. Ja, voetballers hebben het tot op heden niet fantastisch gedaan in onze quiz, maar Hans zal schitteren, daar ben ik nu al zeker van”, aldus Van Looy. “Hans werd recent nog uitgeroepen tot profvoetballer van het jaar. Misschien kan hij in december een nog prestigieuzere titel in de wacht slepen”, voegt de presentator er nog al lachend aan toe.

Poll: Gaat Vanaken 'De Slimste Mens ter Wereld' worden?

TAGS  I  Erik Van Looy  I  Vanaken  I  Club Brugge  I  Slimste mens

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024