DONE DEAL: Landry Dimata meldt zich officieel bij Anderlecht

DONE DEAL: Landry Dimata meldt zich officieel bij Anderlecht
Vrijdag 22 juni 2018 - 10:10   I  

Het is geen geheim dat Marc Coucke maar wat graag Landry Dimata wil binnenhalen. Er is nog steeds geen definitieve deal met Wolfsburg maar de 20-jarige aanvaller zal al wel verrassend meetrainen met Anderlecht. Update: Dimata heeft zich nu ook officieel gemeld op de training van Anderlecht.

“Vanaf vandaag traint ook Landry Dimata bij Anderlecht mee”, zo meldt Het Nieuwsblad. Op een officiële deal zal het misschien nog even wachten zijn maar paars-wit verwacht geen problemen.

“Zijn huurcontract met aankoopoptie kan namelijk pas ondertekend worden als enkele bestuurders van de Wolven terug zijn uit het buitenland. Coucke haalt zo wel een van zijn favoriete spelers binnen.”

Nieuwe doelman

Gisteren kwam het nieuws ook al naar buiten dat Ilias Moutha-Sebtaoui meetrainde met Anderlecht. De Belgische Marokkaan komt uit de jeugdopleiding van Standard maar trok vervolgens naar Manchester United. Nu komt de 19-jarige goalie transfervrij over.

Update: Dimata meldt zich officieel bij Anderlecht

Op de officiële website van paars-wit staat te lezen dat Dimata zich heeft gemeld bij Anderlecht. "Anderlecht mocht vandaag een nieuw gezicht op training verwelkomen: Landry Dimata. Bij VfL Wolfsburg heeft de 20-jarige aanvaller nog een contract tot eind juni 2022, maar in onderling overleg met zijn Duitse werkgever is beslist dat Landry de trainingen mag afwerken bij Paars-Wit."

Enkel het papierwerk moet nog worden afgehandeld. "De onderhandelingen over een mogelijke overgang zijn nog aan de gang. De belofte-international is ook inzetbaar voor de vriendschappelijke wedstrijden tegen RWDM en KSK Heist."

Poll: Is Dimata een versterking voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Coucke  I  Devroe  I  Vanhaezebrouck  I  Dimata

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024