‘Vanhaezebrouck heeft een wel erg opmerkelijk plan voor Anderlecht’

‘Vanhaezebrouck heeft een wel erg opmerkelijk plan voor Anderlecht’
Vrijdag 22 juni 2018 - 08:15   I  

Hein Vanhaezebrouck heeft grote plannen met Anderlecht komend seizoen. De oefenmeester wil weer meestrijden voor de titel en heeft een grote verantwoordelijkheid om de selectie met alle nieuwkomers te kneden tot een winnende ploeg.

“De uitdaging wordt om het maximum te halen uit een jonge groep. In de voorbereiding ligt de focus op fysieke arbeid, maar ook op het inpeperen van onze spelfilosofie. Dat vergt tijd. Het kan zijn dat we enkele oefenmatchen gaan verliezen”, laat Hein Vanhaezebrouck weten aan L’Avenir.

Ook heeft oefenmeester van Anderlecht een opmerkelijk plan in petto. “We gaan volgende week op stage naar Nederland en daarna organiseren we nog enkele tweedaagse ministages. Ik wil van Anderlecht veel meer een familie maken door ook de vrouwen, vriendinnen en kinderen van de spelers bij de activiteiten te betrekken.”

Positief effect

Volgens Vanhaezebrouck heeft dit een positief effect op de spelers. "Als de vrouwen zich goed voelen en een hechte kliek vormen, heeft dat ook een positief effect op de spelers”, aldus Hein Vanhaezebrouck.

Poll: Is dit een goed plan van Vanhaezebrouck?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I  Anderlecht

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022