Devroe snoeihard voor misnoegde Deschacht: "Loopt hier al genoeg volk rond"

Devroe snoeihard voor misnoegde Deschacht:
Vrijdag 22 juni 2018 - 09:15   I  

Anderlecht heeft officieel afscheid genomen van Olivier Deschacht. Het icoon van paars-wit was jarenlang een belangrijke pion op het Astridpark maar moet nu uitkijken naar een nieuwe club. Deschacht werd alvast gespot op de Bosuil, maar het is Zulte Waregem dat in polepositie ligt.

Maar zijn afscheid bij Anderlecht viel Deschacht zwaar, ook het telefoontje van Luc Devroe was niet positief. “Olivier reageerde teleurgesteld en zelfs een beetje kwaad. Het was duidelijk dat hij nog een jaar wou voetballen, maar soms moet je moeilijke beslissingen nemen”, is Devroe eerlijk tegenover Het Nieuwsblad.

“Olivier mocht dan wel zeggen dat hij vrede wilde nemen met een plaats op de bank, maar het karakter van een 37-jarige verander je niet meer. Gezien de problemen van vorig seizoen (Deschacht vloog naar de B-kern, nvdr), zijn leeftijd en ons verjongingsproces, besloten we om niet met Ollie door te gaan. Het jaar te veel wilden we niet riskeren”, aldus Devroe

Functie binnen Anderlecht?

Net zoals Timmy Simons bij Club Brugge had Anderlecht de pijn kunnen verzachten door een functie binnen de club aan te bieden. “We gaan geen functie creëren om functies te creëren. Er loopt hier al genoeg volk rond”, is Devroe snoeihard voor Deschacht.

Poll: Had Anderlecht Deschacht een functie binnen de club moeten aanbieden?

TAGS  I  Devroe  I  Coucke  I  Anderlecht  I  Deschacht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024