DONE DEAL: Beerschot Wilrijk plukt speler van Anderlecht weg

DONE DEAL: Beerschot Wilrijk plukt speler van Anderlecht weg
Vrijdag 22 juni 2018 - 10:13   I  

Beerschot Wilrijk heeft de transfer van Jorn Vancamp wereldkundig gemaakt. De aanvaller tekent op het Kiel een contract voor vier seizoenen. Net voor de groepstraining van Stijn Vreven zette Vancamp zijn handtekening onder een contract bij de Antwerpse club.

Jorn Vancamp trainde vervolgens ook meteen mee met de groep van Beerschot Wilrijk. Zelf spreekt de club van een toptransfer. “Nu reeds durven we stellen dat Vancamp voor onze club een toptransfer is; een deal waarmee Jan Van Winckel de kers op de Kielse taart zet. Jorn Vancamp is 19 en een topspeler in wording. Bij Anderlecht maakte hij deel uit van de gouden lichting die twee keer op rij de halve finale haalde in de Youth League”, laat Beerschot Wilrijk op de officiële website weten.

Zelf is Vancamp ook in de wolken. “Voor mij is dit een scharniermoment in m’n carrière“, zegt hij. "Ik had nog een contract bij Anderlecht en heb nog steeds de droom en de ambitie om door te stoten naar de absolute top. Maar ik wil nu vooral spelen en die zekerheid kon Anderlecht me momenteel niet geven. Daarom wil ik bij Beerschot Wilrijk doorbreken en promoveren”, aldus Vancamp.

Poll: Is Beerschot Wilrijk een goede club voor Vancamp?

TAGS  I  Beerschot Wilrijk  I  Anderlecht  I  Vancamp

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024