Ex-publiekslieveling keert plots terug naar Anderlecht

Ex-publiekslieveling keert plots terug naar Anderlecht
Vrijdag 22 juni 2018 - 11:00   I  

Wie vandaag naar de training van Anderlecht ging kijken zag Landry Dimata dartelen over het veld. Luc Devroe en Marc Coucke hebben eindelijk hun gedroomde spits beet. Dimata heeft alles in huis om de nieuwe publiekslieveling van Anderlecht te worden.

Een status die Frank Acheampong eerder had verworven in het Astridpark. De snelle Ghanees werd ontzettend graag gezien door het publiek en daar hadden zijn enthousiasme en zijn flitsen alles mee te maken. Vorig seizoen koos Acheampong echter voor een Chinees avontuur.

Eerst nog op uitleenbasis, maar nadien nam het Chinese TJ Teda de snelle flankspeler definitief over. Een deal waar zowel Anderlecht als de speler tevreden mee was, want in totaal leverde Acheampong Anderlecht zomaar eventjes 6,5 miljoen euro op.

Even terug

Nu was de ex-publiekslieveling even terug in Neerpede om zijn ex-ploeggenoten een hart onder de riem te steken voor de start van het nieuwe voetbalseizoen. Al zal Acheamping vooral nieuwe gezichten gezien hebben, want sinds zijn vertrek is Anderlecht een volledig nieuwe ploeg geworden.

Poll: Zou Acheampong in de basis staan bij Anderlecht?

TAGS  I  Acheampong  I  Anderlecht  I  TJ Teda

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024