Martinez kijkt met open mond naar Lukaku: "Logisch dat hij niet presteert"

Martinez kijkt met open mond naar Lukaku:
Vrijdag 22 juni 2018 - 14:35   I  

Romelu Lukaku is dé man waar de Belgen naar kijken om doelpunten te maken. Tegen Panama scoorde hij maar liefst twee keer en zijn cijfers zijn ondertussen indrukwekkend. Lukaku zou, als de Rode Duivels ver doorgaan in het tornooi, topschutter kunnen worden.

Volgens Roberto Martiez is Romelu Lukaku daar niet mee bezig. Martinez kent Lukaku erg goed en weet perfect wat hij kan en wat hij niet kan. Het is dan ook de bedoeling om hem uit te spelen naar zijn kwaliteiten. Dan volgen de doelpunten wellicht zelf. Als je hem niet goed gebruikt, dan is het logisch dat hij niet presteert.

"Lukaku is niet hier om topschutter te worden. Hij is hier om de ploeg te helpen en dat doet me plezier. Ik ken hem goed en we hebben destijds bij Everton zoveel geld voor hem neergeteld omdat hij goals kon maken. Daar is hij sindsdien alleen nog maar in verbeterd. Als je een speler vraagt om te doen waar hij niet goed in is, is het logisch dat hij niet presteert. Ik verwacht niet dat mijn spelers ambiëren individuele prijzen te pakken op dit toernooi", aldus Martiez volgens HLN.

Poll: Wordt Lukaku topschutter?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Lukaku  I  Martinez

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024