DONE DEAL: Beerschot Wilrijk gaat door en legt nu ook Vanzeir vast

DONE DEAL: Beerschot Wilrijk gaat door en legt nu ook Vanzeir vast
Vrijdag 22 juni 2018 - 16:30   I  

Beerschot Wilrijk maakte al de komst van Jorn Vancamp bekend en komt nu met het nieuws naar buiten dat het ook aanvaller Dante Vanzeir op huurbasis vastlegt. De 20-jarige spits wordt één seizoen overgenomen van RC Genk.

Beerschot Wilrijk spreekt op de officiële website van een van de grootste talenten van RC Genk. “Vlak na de eerste training werd de principeovereenkomst met Racing Genk in een definitief akkoord gegoten. Dante Vanzeir is een van de grootste talenten van Racing Genk. In de laatste 10 wedstrijden van het voorbije reguliere seizoen speelde hij 4 keer en scoorde hij tegen Lokeren. Genk coach -en Rat- Philippe Clement gelooft 100% in Dante Vanzeir wiens contract werd verlengd.”

Ook Vanzeir zelf kan niet wachten om bij Beerschot Wilrijk te beginnen. “Ik wil veel spelen. Enkel dan kan ik me verder ontwikkelen. En ja, Beerschot Wilrijk genoot van bij het begin m’n voorkeur. Het is een coole club met een waanzinnige aanhang. Bovendien heeft de technische commissie me duidelijk gemaakt dat er heel aanvallend zal gespeeld worden. Een betere plek om te ontploffen, kan ik me niet voorstellen”, aldus Vanzeir.

Poll: Is Beerschot Wilrijk een goede club voor Vanzeir?

TAGS  I  Beerschot Wilrijk  I  Vanzeir  I  RC Genk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024