Martinez zorgt voor ommekeer vanjewelste na de match van Tunesië

Martinez zorgt voor ommekeer vanjewelste na de match van Tunesië
Vrijdag 22 juni 2018 - 17:15   I  

De Rode Duivels willen graag het wereldkampioenschap in Rusland met een 6 op 6 beginnen. De volgende tegenstander is Tunesië en na die wedstrijd zal de deur ook worden opengezet voor de families van de spelers. Een groot contrast met het WK van 2014 in Brazilië.

Toenmalig bondscoach Marc Wilmots liet toen weten dat de spelersvrouwen niet welkom waren in het hotel van de Rode Duivels. “Te veel gedoe en zenuwachtigheid bij de spelers of die vrouwen al dan niet op hun bestemming geraken, als speler heb ik dat allemaal meegemaakt”, liet Wilmots indertijd weten. Op het EK 2016 gaf Wilmots een beetje toe maar via een beperkte regeling.

Maar dit is dus anders bij Roberto Martinez. Vanaf morgen zijn de vrouwen aldus welkom in het kamp van de Rode Duivels. “De Belgische voetbalbond draagt ook een deel van de kosten. Toch is het beleid van Martinez een ommekeer vanjewelste. Een intrede in de 21ste eeuw. De Duivels smaken het, ook spelers zoals De Bruyne, Dembélé, Tielemans en Alderweireld van wie vrouw en kind(eren) niet komen”, laat voetbalchef Ludo Vandewalle weten aan het Nieuwsblad.

Poll: Vind jij dit een goed idee?

TAGS  I  Martinez  I  Rode Duivels  I  WK

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024