Nigeria wint van IJsland en maakt het zeer spannend in Groep D

Vrijdag 22 juni 2018 - 18:54   I

Nigeria heeft met 2-0 gewonnen van IJsland. Dankzij een knappe dubbelslag van Ahmed Musa maken de Super Eagles de groep met Argentinië, IJsland en Kroatië zeer spannend.

In de eerste helft was er niet bijster veel te zien. IJsland hield alles goed op slot er was geen doorkomen aan voor Nigeria. In de tweede helft was echter Ahmed Musa die voor Nigeria de ban kon breken. Dankzij een héérlijk doelpunt kwam het Afrikaans land op voorsprong.

En Ahmed Musa kroonde zich ook tot matchwinnaar wanneer hij de 2-0 koeltjes tegen de netten schoot. IJsland kon tien minuten voor tijd nog terugkomen in de wedstijd. Na ingrijpen van de VAR kregen de Vikings een strafschop toegekend maar Gylfi Sigurdsson schoot de bal torenhoog over. Zo heeft Kroatië nu 6 punten, Nigeria 3 punten en Argentinië en IJsland allebei 1 puntje.

Poll: Welk land gaat na Kroatië nog naar de volgende ronde?