Club Brugge begint fantastisch aan het seizoen, Schrijvers grote uitblinker

Club Brugge begint fantastisch aan het seizoen, Schrijvers grote uitblinker
Vrijdag 22 juni 2018 - 20:47   I  

Club Brugge leeft nog altijd op een roze wolk. Dat bleek vanavond nog maar eens tijdens de eerste wedstrijd voor Club Brugge van het nieuwe seizoen. Er moeten nog heel wat spelers arriveren, want heel wat (jeugd)internationals kregen nog wat extra rust. Maar de spelers die er wel al waren lieten meteen een goede indruk na.

Club Brugge speelde vanavond tegen Heist en voor Ivan Leko was het een eerste kans om enkele nieuwe spelers echt in actie te zien. Zo mocht Mats Rits aan de wedstrijd beginnen. Hij kwam enkele weken geleden over van KV Mechelen. Ook de jonge Lois Openda kreeg zijn kans.

Het werd meteen een waar doelpuntenfestival met enkele uitblinkers. Zo scoorde de jonge Openda maar liefst drie keer, maar dé glansrol was weggelegd voor Siebe Schrijvers. Die verliet Racing Genk voor een nieuw avontuur bij Club Brugge en beter kon hij niet aan zijn Brugs avontuur beginnen. Hij mocht in de tweede helft meespelen en scoorde maar liefst vier keer, waaronder enkele heerlijke goals. Hij gaf ook nog een assist voor Wesley.

Club Brugge won uiteindelijk met 11-0, weliswaar tegen het bescheiden Heist. Toch begonnen enkele nieuwe jongens meteen goed aan het seizoen en kon Leko meteen enkele zaken zien om op verder te bouwen. Club Brugge is dus goed aan het seizoen begonnen.

Club Brugge eerste helft:

Gabriël - Schoonbaert, Mechele, Scholz - Tomecak, Baiye, Rits, Vanaken, Diatta - Vossen, Openda

Club Brugge tweede helft:

Gabriël - Decarli, Baiye, Denswil - Cools, Vanlerberghe, Schrijvers, Refaelov, Ngonge - Wesley, Openda

Poll: Kan Siebe Schrijvers belangrijk worden voor Club Brugge dit seizoen?

TAGS  I  Club Brugge  I  RC Genk  I  Schrijvers

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024