Engelsen onder de indruk van Rode Duivel: 'Beter dan Cristiano Ronaldo'

Engelsen onder de indruk van Rode Duivel: 'Beter dan Cristiano Ronaldo'
Vrijdag 22 juni 2018 - 21:05   I  

De Rode Duivels nemen het morgen op tegen Tunesië. Als de Belgen morgen winnen dan kunnen ze met een gerust gemoed de wedstrijd tegen Engeland aanvatten. De Engelsen zijn trouwens onder de indruk van de Rode Duivels.

Vooral de statistieken van Romelu Lukaku vinden ze daar indrukwekkend. Hij telt nu al 38 goals in 70 matchen. Dat zijn er maar liefst acht meer dan de vorige topschutters, Bernard Voorhoof en Paul Van Himst. En Lukaku is er nog maar 25.

De Engelse krant The Telegraph gelooft dan ook dat Romelu Lukaku de nieuwe Europese topschutter voor zijn land kan worden. Dat zou wel betekenen dat hij beter zou doen dan Cristiano Ronaldo, maar dat zou zo maar even kunnen volgens de Engelse krant. Ronaldo zit momenteel aan 85 stuks, dus Lukaku heeft er nog heel wat binnen te knallen. “Als hij doorgaat zoals hij bezig is, is Lukaku op weg om de beste Europese schutter aller tijden te worden voor zijn land. Op voorwaarde dat Ronaldo de lat niet te hoog legt", dat schrijft de Engelse krant volgens Het Nieuwsblad.

Poll: Kan Lukaku dat record verbreken?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Lukaku  I  Engeland

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024