Cobbaut onthult waarom hij voor Anderlecht koos en niet voor Club Brugge

Cobbaut onthult waarom hij voor Anderlecht koos en niet voor Club Brugge
Zaterdag 23 juni 2018 - 07:45   I  

Elias Cobbaut is één van de nieuwelingen bij Anderlecht. De 20-jarige verdediger kwam voor een bedrag van drie miljoen over van KV Mechelen, maar Cobbaut kon ook naar Club Brugge, RC Genk of zelfs naar het buitenland. Het Italiaanse Genoa was naar verluidt ook zeer geïnteresseerd.

Cobbaut legt nu uit waarom hij precies voor Anderlecht heeft gekozen. “Met Italië was ik niet bezig. Ik wilde eerst in België bij een topclub bevestigen en Europees voetbal spelen. Waarom dan Anderlecht? Goh, het is nog altijd de grootste club van België. Het is Anderlecht, snap je? (glimlacht) Ik ben overal gaan praten en heb dan mijn buikgevoel gevolgd. Bij Anderlecht had ik de juiste feeling, dan moet je ervoor gaan”, aldus Cobbaut tegenover Het Nieuwsblad.

“Genk had twee jaar geleden al interesse en ik vond het tof dat het me nog altijd wilde. Hetzelfde met Club Brugge. Daar waren ze niet zo blij dat ik bij Anderlecht tekende. Maar ik moest een keuze maken. Met Hein was er ook meteen een klik. Zeker op tactisch vlak kan hij me nog veel bijleren. En weet je, er is ook een nieuwe vibe in die club. Coucke vind ik ook echt een toffe gast”, aldus Cobbaut.

Poll: Snap jij de keuze van Cobbaut?

TAGS  I  Cobbaut  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  RC Genk  I  Genoa  I  Coucke

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024