Transfermarkt LIVE: Nieuwe club voor Vercauteren, twee transfers voor RC Genk

Transfermarkt LIVE: Nieuwe club voor Vercauteren, twee transfers voor RC Genk
Zaterdag 23 juni 2018 - 23:40   I  

Het seizoen 2017-2018 behoort nog maar goed en wel tot het verleden, of de Belgische profclubs hervatten de trainingen alweer. Iedere club wil zijn transferhuiswerk zo snel mogelijk af hebben, en daarom zijn heel wat managers dezer dagen druk in de weer. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

* Philippe Clement wil er nog zeker twee nieuwe spelers bij en daar zal Racing Genk dan ook werk van maken. “We verwachten nog wel wat. Er komt zeker nog een targetspits en een centrale verdediger bij. De club is daarmee bezig, maar we weten ook wel dat het voor geen enkele club mogelijk is om alle spelers die je wil aantrekken ook effectief aan boord te halen, maar er wordt hard gewerkt.”

* Volgens Calcio Slavo zou de transfer van Djordje Jovanovic naar Club Brugge niet doorgaan. Jovanovic was al op weg naar België, maar zou nu toch opnieuw gewoon thuis zijn. Wat er net misliep is niet geweten, maar de transfer zou nu wel definitief zijn afgesprongen.

Frank Vercauteren kan opnieuw aan de slag als T1. Na zijn periode bij Cercle Brugge tekent hij nu een contract bij het Saoedi-Arabische Al-Batin FC. 

* Weer een WK-ganger dat zich in de kijker heeft gespeeld. Simon Vrsaljko kan naar Chelsea. Momenteel zit de Kroaat nog bij Atlético Madrid.

* Thibaut Courtois en Eden Hazard leven nog altijd in twijfel over de trainerskwestie bij Chelsea. Naar verluidt zou Antonio Conte drie aanbiedingen hebben afgewezen. Van de Italiaanse bond, Real Madrid én PSG.

* Inter heeft een akkoord met Bordeaux voor de transfer van Malcolm. De Braziliaan moet zo'n 33 miljoen euro kosten.

* Liverpool is in de zoektocht naar een nieuwe doelman uitgekomen bij de Zweedse Robin Olsen. Simon Mignolet lijkt te gaan vertrekken en Loris Karius is niet betrouwbaar genoeg als nummer één.

* DONE DEAL: Elton Acolatse vertrekt definitief naar STVV, dat heeft Club Brugge laten weten op de officiële website.

* Eden Hazard werkte mooi af, maar Toby Alderweireld zorgde voor een prachtige assist tegen Tunesië. De verdediger van Tottenham Hotspur kan ook een transfer versieren naar Manchester United. De fans zien hem alvast graag komen.

* Wesley Moraes heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Lazio Roma. Nu moet er enkel nog een akkoord komen tussen Club Brugge en de Italiaanse topclub.

* Liverpool wil de eigen ambities kracht bijzetten met de komst van Marco Asensio. De 22-jarige Spanjaard met Nederlandse roots is geen basisspeler bij Real Madrid en moest onder Zidane al te vaak tevreden zijn met invalbeurten. Volgens Mundo Deportivo zou Liverpool maar liefst 180 miljoen op tafel willen leggen voor Asensio.

* Herman Van Holsbeeck geeft toe dat hij samen met Olivier Deschacht naar Antwerp is gegaan om hem te helpen. Van Holsbeeck zegt daar wel bij dat hij niet de makelaar is van de verdediger en ook niet zal optreden voor Antwerp

*Inter Milan heeft Radja Nainggolan aangetrokken maar kijkt ook nog steeds naar William Carvalho. De verdedigende middenvelder speelde in het verleden bij Cercle Brugge maar maakt nu het mooie weer bij het Portugese Sporting.

* Miralem Pjanic is gespot in Barcelona. Dat voedt uiteraard de geruchten over een eventuele overstap naar de Catalaanse club. De Bosnische middenvelder wordt gezien als dé opvolger van Andres Iniesta.

* Club Brugge maakt één van de dagen de transfer van de Braziliaan Luan Peres officieel, maar aast ook nog steeds achter Marcos Senesi. Blauw-zwart wil graag een dubbeslag slaan.

* DONE DEAL: Real Madrid heeft officieel een nieuwe doelman voorgesteld. Andriy Lunin komt voor maximaal 13,4 miljoen euro over van Zorya Luhansk.

* Manchester City gaat binnenkort de transfer van Jorginho wereldkundig maken. De middenvelder komt voor een bedrag van 55 miljoen euro over van Napoli.

* Thomas Meunier denkt dat Yannick Carrasco snel terug naar Europa zal trekken. De vleugelspeler vertrok afgelopen seizoen naar China maar een terugkeer naar de Europese velden lonkt alweer.

* Anderlecht wil Taiwo Awoniyi voor de neus van AA Gent wegplukken. Paars-wit heeft goede contacten met Liverpool en gaat vol voor de Nigeriaanse aanvaller.

Poll: Welke club gaat het meeste geld uitgeven deze transferperiode?

TAGS  I  AA Gent  I  RC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk  I  Antwerp  I  KV Oostende  I  KV Mechelen

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024