Van Holsbeeck doet zijn boekje open over nieuwe club Deschacht

Van Holsbeeck doet zijn boekje open over nieuwe club Deschacht
Zaterdag 23 juni 2018 - 09:15   I  

Olivier Deschacht heeft definitief afscheid genomen van Anderlecht. De 37-jarige verdediger werd afgelopen dagen samen met Herman Van Holsbeeck op de Bosuil gespot en ook Zulte Waregem ziet de routinier graag komen.

De geruchten draaien dan ook op volle toeren. Bij welke club speelt Olivier Deschacht komend seizoen? Antwerp en Zulte Waregem zijn de hoofdkandidaten. Essevee hoopt ook Thomas Buffel binnen te halen en zo Deschacht naar de club te lokken.

Herman Van Holsbeeck geeft toe dat hij samen met Deschacht naar Antwerp is gegaan om hem te helpen. Van Holsbeeck zegt daar wel bij dat hij niet de makelaar is van de verdediger en ook niet zal optreden voor Antwerp. “Ik ken Olivier al meer dan vijftien jaar”, begint van Holsbeeck tegenover Het Laatste Nieuws.

“Hij is op zoek naar een club, ik heb goede banden met de sportieve leiding van Antwerp. Waarom zou ik dan niet helpen, als ik daar de mogelijkheid toe heb? Het is een vriendendienst. Zoek er niet te veel achter”, spreekt Herman Van Holsbeeck duidelijke taal.

Poll: Bij welke club speelt Deschacht komend seizoen?

TAGS  I  Van Holsbeeck  I  Deschacht  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Zulte Waregem

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024