Schrijvers merkt meteen serieus probleem op bij debuut voor Club Brugge

Schrijvers merkt meteen serieus probleem op bij debuut voor Club Brugge
Zaterdag 23 juni 2018 - 13:40   I  

Siebe Schrijvers heeft zijn debuut bij Club Brugge niet gemist. Met vier doelpunten gaf hij meteen zijn visitekaartje af. Racing Genk liet het goudhaantje gaan op aandringen van de speler zelf. Die kreeg vorig seizoen te weinig speelminuten.

En dat voelt Schrijvers ook conditioneel. Hij beseft dan ook dat hij nog veel werk heeft. Dat geldt trouwens ook voor de automatismen met de andere spelers. "Het is leuk om zo binnen te komen, maar er is nog heel veel werk conditioneel en nog wat in de ploeg geraken met automatismen. Maar goed, het is wel leuk binnenkomen met vier treffers. Het is nooit makkelijk om te beginnen, maar als je snel kan scoren dan kan de trein blijven gaan", aldus Schrijvers op de website van Club Brugge.

Schrijvers zag heel wat goede dingen en kent Jelle Vossen ook nog van in Genk. "We kwamen goed in de wedstrijd. Jelle en ik mochten vroeg spelen, dat is goed voor het gevoel en daar moeten we op verder bouwen. Het is nog wat wennen en de automatismen met de andere spelers vinden. Dat zijn tactische dingen die elke week beter en beter moeten gaan.”

Poll: Kan Schrijvers zich snel in de basis spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Schrijvers  I  RC Genk

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024