Rode Duivels halen de sloophamer boven tegen Tunesië

Rode Duivels halen de sloophamer boven tegen Tunesië
Zaterdag 23 juni 2018 - 15:50   I  

De Rode Duivels stonden voor een belangrijke opdracht tegen Tunesië. Enkel winnen was goed genoeg om met een gerust gevoel tegen de Engelsen te kunnen voetballen. De Rode Duivels maakten indruk en gaan met heel veel zelfvertrouwen naar de laatste groepswedstrijd. Het werd maar liefst 5-2.

Beter konden de Rode Duivels niet beginnen, want na vijf minuten forceerde Eden Hazard een strafschop, die hij zelf wist om te zetten. Toen Lukaku iets later de score al wist te verdubbelen, konden de Tunesiërs eigenlijk hun valiezen al beginnen pakken. Toch bracht Dylan Bronn, verdediger van AA Gent, de spanning terug in de wedstrijd met een rake nekslag.

Diezelfde Bronn moest iets later naar de kant met een zware blessure. De Rode Duivels voerden het tempo voor de rust nog wat op en konden ook nog scoren. Het werd opnieuw Lukaku, deze keer via een assist van Thomas Meunier. Met een gerust gevoel de kleedkamer in.

Ook na de rust bleven de Belgen domineren en Eden Hazard deed er met zijn tweede nog een schepje bovenop. Youri Tielemans mocht ook nog invallen, net als Michy Batshuayi. Die twee deden er in de slotfase nog een schepje bovenop. De Tunesiërs mochten wel nog eens tegen scoren.

Poll: Maakten de Rode Duivels indruk vandaag?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Tunesië

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024