Tielemans onthult wat koning Filip vlak na de match had te zeggen

Tielemans onthult wat koning Filip vlak na de match had te zeggen
Zaterdag 23 juni 2018 - 16:40   I  

Youri Tielemans viel in en gaf meteen een assist. Van een uitstekend WK-debuut gesproken. De middenvelder van AS Monaco was dan ook zeer tevreden en vertelde over het bezoekje van koning Filip bij de Rode Duivels na afloop van de overwinning.

Tielemans beschrijft het gevoel na de 5-2 overwinning. “Dit voelt heel goed. Ik stond klaar om elke minuut in te vallen en ik ben heel blij dat ik mocht invallen. De assist op Michy Batshuayi was de kers op de taart”, laat Tielemans met een grote glimlach weten tegenover Sporza.

Nu is de opdracht om de focus te behouden. “Ik denk dat wij heel goed gestart zijn, heel snel gescoord. We waren heel gefocust. We moeten die focus nu houden tot het einde. Enkel jammer van die twee tegendoelpunten maar op offensief vlak hebben we ons echt getoond vandaag.”

Bezoek koning Filip na afloop

Vlak na de wedstrijd kwam ook koning Filip even een bezoekje brengen in de kleedkamer van de Rode Duivels. “Hij sprak individueel de spelers aan om iedereen te bedanken. Hij is heel fier dat we op deze manier België representeren. Hij zei bedankt en doe zo verder!”, aldus Tielemans.

Poll: Vind jij dit een mooi gebaar van koning Filip?

TAGS  I  Tielemans  I  Rode Duivels  I  WK

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024