Rekenen tegen Engeland? Deze reactie van Yannick Carrasco zegt alles

Rekenen tegen Engeland? Deze reactie van Yannick Carrasco zegt alles
Zaterdag 23 juni 2018 - 17:15   I  

Het is tot nog toe een vreemd WK. Toplanden als Duitsland, Brazilië, Frankrijk, Argentinië en zelfs Spanje hebben het niet onder de markt. De Rode Duivels dansen voorlopig de Russische wals, terwijl de meeste landen liggen te spartelen op de dansvloer.

Voor de verdere verloop van het tornooi zou het daarom plots beter zijn om niet eerste, maar wel tweede in onze poule te eindigen. Op die manier ontlopen we de grote kanonnen en komen we die pas later in het tornooi tegen. Het is dan ook de vraag of we niet beter wat zouden beginnen rekenen voor de wedstrijd tegen Engeland.

Als het van Yannick Carrasco afhangt doen we dat niet. Hij wil er gewoon vol voor gaan en wil elke wedstrijd winnen. Ook die tegen Engeland dus. "Nu is het zaak om zo goed mogelijk te presteren tegen Engeland. We moeten niet rekenen en gewoon proberen te winnen. Dat is belangrijk voor het vertrouwen van de ploeg", aldus Carrasco na de wedstrijd volgens Sporza.

"We wisten dat zelf niet"

De Rode Duivels scoorden vandaag maar liefst vijf keer en dat had Carrasco duidelijk niet zien aankomen. "Het was vandaag een heel mooie wedstrijd van ons. We hebben 5x gecoord. We wisten zelf niet dat we zo makkelijk konden scoren. Tunesië gaf veel meer ruimte weg dan Panama. Daarom konden wij goed tussen de lijnen spelen en counteren."

Poll: Moet België vol voor de zege gaan tegen Engeland?

TAGS  I  Carrasco  I  WK  I  Rode Duivels

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024