Lukaku reageert na zijn knalprestatie en doet enkele opvallende uitspraken

Lukaku reageert na zijn knalprestatie en doet enkele opvallende uitspraken
Zaterdag 23 juni 2018 - 17:25   I  

Romelu Lukaku speelde een beresterke wedstrijd. De goaltjesdief prikte twee doelpunten tegen het net en is nu medetopscorer van het WK samen met Cristiano Ronaldo. Na afloop was Lukaku blij met de drie punten maar deed hij enkele opmerkelijke uitspraken.

Zo was Lukaku toch niet helemaal tevreden na de knalprestatie. “We kunnen nog beter! Het voornaamste is dat je beter speelt dan in de vorige wedstrijd, en dat hebben we gedaan vandaag. Maar tegen Engeland moet het nog beter”, is de bonkige spits duidelijk.

“Uiteindelijk moeten we tegen nog betere landen spelen, en dan moet je nog meer gefocust zijn en zoveel mogelijk goals maken. Vandaag maken we er vijf, maar we konden er evengoed zeven of acht maken." Zelf denkt de topscorer aller tijden van de Rode Duivels niet aan de topscorerstitel van het WK. “De topschutterstand? Dat is niet het einddoel voor mij. Zo ver mogelijk geraken op het WK is het doel.”

Topfavorieten?

Lukaku rekent België ook nog lang niet tot de topfavorieten. “Ik denk niet dat we ons nu tot topfavoriet hebben gebombardeerd. Maar als we zo’n prestatie zoals vandaag tegen een topland leveren, dan mogen we onszelf bij de favorieten rekenen. We weten wat we moeten doen en kijken uit naar de volgende wedstrijd.”

Poll: Heeft Lukaku hier gelijk?

TAGS  I  Lukaku  I  Rode Duivels  I  Martinez  I  WK

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024