Geweldig nieuws over Vermaelen vlak na de euforie

Geweldig nieuws over Vermaelen vlak na de euforie
Zaterdag 23 juni 2018 - 19:15   I  

De Rode Duivels hebben de Tunesiërs tot op het bot vernederd. Met 5-2 cijfers werden de Afrikanen van het veld gestuurd. Een score die evengoed nog hoger kon oplopen. Maar er is na de euforie nog meer goed nieuws. Thomas Vermaelen is terug!

“Zijn hamstringletsel behoort tot het verleden – het scheurtje is helemaal genezen. Vermaelen, die halfweg mei uitviel bij FC Barcelona, kan dus aan zijn WK beginnen”, zo laat Het Laatste Nieuws weten. Tegen Tunesië zat Vermaelen nog op de bank maar waarschijnlijk zal de verdediger minuten maken tegen Engeland.

“Het gaat goed met mij”, laat Vermaelen weten. “Ik heb helemaal geen last meer.” De Verminator trainde twee weken geleden alweer maar kende een terugval. Nu ziet het er echter naar uit dat alle blessureleed achter de rug is. “Ik heb deze week goed getraind. Intens”, Goed nieuws voor Roberto Martinez die eerder al liet weten enkele wissels door te voeren tegen Engeland.

Wedstrijdritme

Dat Vermaelen geen wedstrijdritme in de benen heeft moet geen probleem vormen. “Het liefst had ik meer wedstrijden gespeeld, maar het is nu zo”, vervolgt Vermaelen. “Ik heb geprobeerd zo hard mogelijk te trainen zodat ik dat ritme van matchen niet nodig heb om er meteen te staan. We zijn op een WK, hé. Het gebrek aan wedstrijden mag geen excuus zijn. Ik zie alvast geen probleem.”

Poll: Moet Vermaelen aan de aftrap verschijnen tegen Engeland?

TAGS  I  Vermaelen  I  Rode Duivels  I  Martinez  I  WK

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024