Philippe Clement bevestigt twee nieuwe transfer voor Racing Genk

Philippe Clement bevestigt twee nieuwe transfer voor Racing Genk
Zaterdag 23 juni 2018 - 23:20   I  

Ook Philippe Clement is met Racing Genk begonnen aan de voorbereiding voor volgend seizoen. In Genk kunnen ze verder bouwen op een sterk einde van het seizoen en dat zijn ze daar dan ook van plan. Daarom wil Clement de kern enkel gevoelig versterken.

Zo liet Clement meteen al de plannen optekenen voor de komende weken. “Het is altijd uitkijken hoe de spelers uit vakantie terugkomen. Ze kregen allemaal een trainingsprogramma mee en de testen waren degelijk tot goed. We kunnen verder op de basis van vorig seizoen. Daarom plannen we ook bewust niet te veel transfers. Ze kunnen we verderborduren op de tactische accenten van vorig seizoen", aldus Clement volgens HLN.

Al wil Clement er wel nog zeker twee nieuwe spelers bij en daar zal de club dan ook werk van maken. “We verwachten nog wel wat. Er komt zeker nog een targetspits en een centrale verdediger bij. De club is daarmee bezig, maar we weten ook wel dat het voor geen enkele club mogelijk is om alle spelers die je wil aantrekken ook effectief aan boord te halen, maar er wordt hard gewerkt.”

Poll: Moeten we rekening houden met Racing Genk voor de titel?

TAGS  I  RC Genk  I  Clement

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024