Transfermarkt LIVE: Anderlecht-speler naar Antwerp, Barça vindt nieuwe topper

Transfermarkt LIVE: Anderlecht-speler naar Antwerp, Barça vindt nieuwe topper
Zondag 24 juni 2018 - 23:38   I  

Het seizoen 2017-2018 behoort nog maar goed en wel tot het verleden, of de Belgische profclubs hervatten de trainingen alweer. Iedere club wil zijn transferhuiswerk zo snel mogelijk af hebben, en daarom zijn heel wat managers dezer dagen druk in de weer. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

Antoine Bernier komt transfervrij over van Anderlecht. De deal was eigenlijk al een tijdje rond, maar vandaag trainde Bernier voor een eerste keer mee met de mannen van Bölöni. Bij Antwerp hoopt de speler zijn carrière te lanceren.

* Een van de sterkhouders bij Colombia was Yerry Mina. Van overbodige speler van Barcelona, tot defensieve sterkhouder op het WK. Veel Barça-fans vinden dan ook dat hij een nieuwe kans verdient bij Barcelona.

*Real Madrid, Manchester United en Manchester City willen PSG aftroeven en Kylian Mbappé in huis halen.

*Anderlecht hoopt Landry Dimata te huren mét een aankoopoptie, maar dat is momenteel nog een probleem. Voor Wolfsburg is dat een struikelblok.

*Thomas Meunier heeft zich in de kijker gespeeld bij Juventus en Napoli.

*Huddersfield Town is van plan om een bod van 12,5 miljoen euro uit te brengen op Anthony Limbombe.

*Thomas Buffel zal zijn carrière verderzetten bij Zulte Waregem. Ook Olivier Deschacht is in beeld bij de fusieclub.

*Zakaria Bakkali speelt volgend seizoen mogelijk weer in de Jupiler Pro League. De Belgische topclubs maken jacht op de winger, maar RSC Anderlecht zou in polepositie liggen.

*Het is niet uitgesloten dat Eden Hazard zijn carrière volgend seizoen verderzet bij Real Madrid. De sterke prestaties van de Rode Duivel gaan immers niet onopgemerkt voorbij.

*Manchester City en Napoli zouden een akkoord hebben over de transfer van middenvelder Jorginho (26).

*Marco Asensio twijfelt of hij wel bij Real Madrid wil blijven. De aanvallende middenvelder wil meer aan spelen toekomen en kan naar Liverpool.

*Mateo Kovacic twijfelt alvast niet meer: hij heeft voor ziczhelf uitgemaakt dat hij Real Madrid wil verlaten.

*Liverpool en FC Barcelona hebben een oogje op Hirving Lozano, de aanvallende sensatie van PSV en Mexico.

Poll: Kan Bakkali mee bij een Belgische topclub?

TAGS  I  AA Gent  I  RC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk  I  Antwerp  I  KV Oostende  I  KV Mechelen

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024