'Batshuayi kijkt verrast naar straffe ruildeal tussen Chelsea en Dortmund'

'Batshuayi kijkt verrast naar straffe ruildeal tussen Chelsea en Dortmund'
Zondag 24 juni 2018 - 12:40   I  

Michy Batshuayi kwam, zag en overwon in de Bundesliga. In een mum van tijd werd de Rode Duivel op en naast het veld een publiekslieveling. Eentje die ze in Dortmund heel graag wilden houden, maar een transfer leek niet zo eenvoudig.

Nu heeft Dortmund beslist om eerst andere pistes te bekijken vooraleer de pijlen nogmaals te richten op de Belgische spits. Batshuayi is volgens Het Laatste Nieuws dus geen eerste keuze meer in Dortmund, dat twijfelt over de verhouding in prijs-kwaliteit.

Dortmund heeft wel haar ogen laten vallen op een nieuwe spits van Chelsea, namelijk Alvaro Morata. De Duitsers willen de Spanjaard naar Dortmund halen en Chelsea hoopt daarvan gebruik te maken om een toptalent naar Londen te halen. En dat is niet de minste. Zo wil Chelsea nu het toptalent Christian Pulisic van Dortmund in een ruildeal betrekken. Dat schrijft 90Min

En wat met Batshuayi?

De kans is dus reëel dat Batshuayi volgend seizoen opnieuw kan samen spelen met het goudhaantje Pulisic. Batshuayi zal normaal een nieuwe kans krijgen om zich te bewijzen in Londen. Daar moet wel eerst duidelijkheid komen over de trainerskwestie. Antonio Conte lijkt op weg naar de uitgang en Maurizio Sarri lijkt op komst. Pas wanneer dat duidelijk is kan Chelsea een finaal besluit nemen over de toekomst van Michy Batshuayi.

Poll: Kan Batshuayi zich in de basis voetballen dit seizoen bij Chelsea?

TAGS  I  Dortmund  I  Chelsea  I  Batshuayi

zaterdag 25 juni 2022

vrijdag 24 juni 2022

donderdag 23 juni 2022