Leekens ziet nog werk voor Rode Duivels: "Dat is nu de volgende stap"

Leekens ziet nog werk voor Rode Duivels:
Zondag 24 juni 2018 - 14:00   I  

Georges Leekens, ex-bondscoach van de Rode Duivels en heel wat andere landen, keek naar de wedstrijd tussen België en Tunesië en hij zag dat het goed was. Toch kan het volgens Leekens nog beter en moeten de Belgen nog iets belangrijks doen.

De prestatie tegen Tunesië is veelbelovend, maar er komen ook nog grote kleppers aan. Het wordt belangrijk om deze prestatie ook op de mat te kunnen brengen tegen die grotere naties. Want met alle respect was het maar Tunesië gisteren.

"Het vertrouwen is er nu en het publiek staat er weer voor 100 procent achter. Laten we hopen dat dit tot het einde van het toernooi duurt. Deze prestatie nu ook tegen Brazilië, Duitsland of Spanje neerzetten, dat moet de volgende stap zijn. We hoeven niet langer stiekem te hopen. We mogen er stilaan eens over beginnen denken dat het kan. Een topland wordt de volgende test, maar daar zijn we klaar voor", aldus Leekens volgens HLN.

"Nu genieten"

Al mogen de Belgen nu eerst genieten en rusten samen met de familie. “Laat de Rode Duivels nu maar eventjes genieten. Die barbecue en het familiebezoek hebben ze nu wel verdiend. De boog kan niet altijd gespannen staan. De rust die ze nu hebben nu de kwalificatie al nagenoeg binnen is, dat is één ding. Je kan nu een beetje afwachten tegen wie je straks uitkomt in de volgende ronde."

Poll: Kunnen we dit ook op de mat brengen tegen de toplanden?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Leekens

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024