Nederlandse sportjournalist kraakt België: "In achtste finales eruit"

Nederlandse sportjournalist kraakt België:
Zondag 24 juni 2018 - 15:30   I   door Redactie

In Nederland is duidelijk nog niet iedereen overtuigd van de Rode Duivels. Valentijn Driessen, een bekende sportjournalist, is helemaal niet onder de indruk. Driessen is journalist bij de Nederlandse krant De Telegraaf en zit geregeld aan de tafel bij Voetbal Inside.

"Die uitslag tegen Tunesië zegt me helemaal niks”, aldus Driessen. “Tunesië stelt helemaal niks voor. Daarvoor behaalde België ook al een grote uitslag tegen Panama, maar dit zijn gewoon de twee slechtste landen op het WK. Ik denk dat ze verblind worden door deze uitslagen want ze denken echt dat je zo kan voetballen."

Ook de defensie kan de journalist niet bekoren. "Nou... achterin is het gewoon een gatenkaas. Geen snelheid met Vertonghen, Alderweireld en Boyata - bij Twente mislukt en hier staat ie gewoon op het WK-, het kan verkeren. Met die drie achterin wordt het gewoon niks tegen de grote landen. Tweede ronde voor België, dan zal het wel over zijn.” 

"De Belgen een halve finale of finale? Ja, dat denken de Belgen helemaal verkeerd. Of ze hebben weinig verstand van voetbal. Als deze ploeg tegen een goede aanval komt te spelen, dan gaan ze heel veel goals incasseren. Tunesië scoorde er ook twee. Die scoren nooit op een WK.” 

Poll: Heeft Driessen gelijk?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Driessen

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024