Alan Shearer moét iets kwijt over indrukwekkende Romelu Lukaku

Alan Shearer moét iets kwijt over indrukwekkende Romelu Lukaku
Maandag 25 juni 2018 - 06:46   I  

Romelu Lukaku is één van de opvallendste figuren op het wereldkampioenschap in Rusland. Tot dusver was de aanvaller van de Rode Duivels al goed voor vier doelpunten in amper twee wedstrijden. Ook Alan Shearer, gewezen topspits, is onder de indruk.

“Romelu Lukaku is een hele goede aanvaller, maar ik denk dat hij nog kan verbeteren”, vertelt Shearer in een gesprek met La Capitale. “Je moet hem niet te streng beoordelen op zijn prestaties, want hij speelt op clubniveau bij een conservatieve ploeg. En op die manier oogt hij minder spectaculair. Bij Manchester United spelen ze de bal niet snel genoeg naar de aanvaller.”

Volgens Shearer, tegenwoordig analist bij de BBC, alles om het nog verder te schoppen. “Lukaku is groot, sterk en een doelpuntenmaker. Bovendien heeft hij een meer dan degelijk seizoen achter de rug.”

Niet verrast

“Ik ben niet verrast door het feit dat hij zich goed aanpast aan een topclub. Ik weet wat hij kan. Tijdens het voorbije seizoen is hij beter geworden en gaat alleen nog maar beter worden”, besluit Shearer.

Poll: Gaat Lukaku nóg beter worden?

TAGS  I  Shearer  I  Lukaku  I  Manchester United  I  Rode Duivels

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024