Belgische interesse groeit: "Deschacht staat hoog op mijn verlanglijstje"

Belgische interesse groeit:
Maandag 25 juni 2018 - 07:14   I  

Olivier Deschacht kreeg op zijn 37ste geen nieuwe overeenkomst bij RSC Anderlecht, maar dat hoeft niet te betekenen dat de ervaren verdediger nergens anders terechtkan. Integendeel: enkele Belgische clubs willen zich maar wat graag versterken met de transfervrije Deschacht.

Zo lijkt Zulte Waregem de voornaamste kandidaat om Deschacht in te lijven. De fusieclub versterkte zich tijdens het voorbije weekend al met Thomas Buffel, maar ook Deschacht lijkt meer dan ooit op weg naar het Regenboogstadion.

“Bij mij staat hij hoog op het verlanglijstje”, zegt trainer Francky Dury in Het Nieuwsblad. “Ik begrijp dat het bestuur nog een beetje wil wachten omdat we op die positie nu veel spelers hebben. Ik kan niet wachten op de beteren als een opportuniteit zich voordoet. Voor mij mag dat dossier zo snel mogelijk afgerond zijn. Dat mag zelfs vanavond nog.”

Antwerp

Dat Dury de komst van Deschacht snel wil afronden, is niet onlogisch. Het Anderlecht-icoon staat immers ook in de belangstelling van Royal Antwerp FC. Benieuwd waar de ervaren rot uiteindelijk zal belanden…

Poll: Voor welke club moet Deschacht kiezen?

TAGS  I  Deschacht  I  Anderlecht  I  Zulte Waregem  I  Dury  I  Antwerp

maandag 27 juni 2022

zondag 26 juni 2022

zaterdag 25 juni 2022