Transfermarkt LIVE: RSCA ziet Kara vertrekken, Real eist ferm bedrag voor Ronaldo

Transfermarkt LIVE: RSCA ziet Kara vertrekken, Real eist ferm bedrag voor Ronaldo
Maandag 25 juni 2018 - 23:55   I  

Het seizoen 2017-2018 behoort nog maar goed en wel tot het verleden, of de Belgische profclubs hervatten de trainingen alweer. Iedere club wil zijn transferhuiswerk zo snel mogelijk af hebben, en daarom zijn heel wat managers dezer dagen druk in de weer. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

*Marouane Fellaini gaat snel uitleg geven over zijn toekomst. Dat heeft de krullenbol zelf laten weten aan de Engelse media. Vooral Arsenal wordt genoemd voor de transfervrije Fellaini.

*West Ham United is niet de enige Engelse club die op Jordan Lukaku aast. Ook Leicester City wil de linksback maar al te graag overnemen van Lazio.

*Jonathan Legear gaat verlengen bij Sint-Truiden tot 2020.

*Anderlecht ziet na het WK enkele sterkhouders vertrekken. Één daarvan is Kara Mbodj. Naar verluidt lonkt de Senegalees naar Turkije waar Galatasaray op de loer ligt.

*Cristiano Ronaldo staat op het punt Real Madrid te verlaten. De Spaanse grootmacht wil echter een bedrag van 100 miljoen euro op tafel zien voor de 33-jarige superster.

*KV Mechelen hoopt Joachim Van Damme terug te halen. De middenvelder staat nu onder contract bij Waasland-Beveren.

*Real Madrid heeft met Andriy Lunin een nieuwe doelman in huis gehaald maar de 19-jarige sluitpost had ook een akkoord met Napoli. Voorzitter Aurelio De Laurentiis gooide echter roet in het eten.

*Junior Edmilson heeft zich terug gemeld bij Standard. De Braziliaanse Belg heeft zonder toestemming een extra weekje vakantie genomen en lijkt een transfer te willen forceren. Fiorentina, PSV en Porto staan in de rij te wachten.

*Dortmund en Chelsea zijn niet tot een akkoord gekomen over de transfer van Alvaro Morata. Na het vertrek van Pierre-Emerick Aubameyang en de terugkeer van Michy Batshuayi naar Chelsea is Dortmund naarstig op zoek naar een nieuwe aanvalsleider.

*Een verrassing van formaat: Zinho Vanheusden daagt op bij de training van Standard. De verdediger leek op weg naar KV Oostende maar lijkt dus alsnog bij de Rouches te blijven.

*Real Madrid wil WK-revelatie Quintero halen. De Colombiaan speelt momenteel op huurbasis voor River Plate en de Argentijnse club kan de middenvelder voor vier miljoen overnemen van FC Porto. Real Madrid zal dus diep in de buidel moeten tasten.

*Barcelona wil nog steeds werk maken van Clement Lenglet. Dat betekent slecht nieuws voor Thomas Vermaelen. Na de sterke wedstrijd van Mina bij Colombia is de situatie voor de blessuregevoelige Rode Duivel onzeker bij de Catalaanse club.

*Eerder kwam het nieuws al naar buiten dat Juventus op Thomas Meunier aast maar nu komen daar nog wat topclubs bij. Sevilla, Valencia, Napoli en vooral Inter Milan willen allemaal Meunier na zijn goede prestaties in Rusland.

*Jordan Lukaku liep nipt het WK mis maar kan wel een sterke transfer maken. West Ham United is zeer geïnteresseerd in de Rode Duivel.

*Real Madrid en Bayern München zijn van plan een ongelofelijke ruildeal te realiseren. Robert Lewandonwski zou naar de Spaanse hoofdstad trekken terwijl Toni Kroos de omgekeerde weg zal bewandelen.

*Club Brugge jaagt op Lovro Majer van Lokomotiva Zagreb. De landskampioen zal naar verluidt minstens zeven miljoen euro op tafel moeten leggen voor het 20-jarige toptalent.

*Senna Miangue gaat Cagliari inruilen voor Standard. De 21-jarige verdediger moet enkel nog de medische keuring doorstaan.

*De entourage van Wesley Moraes meldde vorig weekend dat een transfer naar Lazio bijna rond is, maar bij Club Brugge spreken ze dat tegen. De Italianen bieden 10 miljoen euro, maar blauw-zwart verlangt 15 miljoen.

*Zulte Waregem-trainer Francky Dury hoopt dat hij na Thomas Buffel (37), ook Olivier Deschacht (37) naar het Regenboogstadion kan lokken.

*Standard overweegt om Hendrik Van Crombrugge weg te halen bij KAS Eupen, maar alleen als Guillermo Ochoa de Luikse club verlaat.

*Axel Witsel werd aangeboden bij Napoli, maar de Italianen bedankten voor het aanbod.

Poll: Is Wesley 15 miljoen waard?

TAGS  I  AA Gent  I  RC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk  I  Antwerp  I  KV Oostende  I  KV Mechelen

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024