“Dries Mertens gaat om die reden zijn plaats bij de Rode Duivels verliezen”

“Dries Mertens gaat om die reden zijn plaats bij de Rode Duivels verliezen”
Maandag 25 juni 2018 - 09:42   I  

De Rode Duivels verkeren nog steeds in feeststemming na een ruime overwinning tegen Tunesië. Nu is het aan Roberto Martinez en zijn troepen om de goede lijn door te trekken en ver door te stoten. Analist Philippe Albert ziet dat het goed loopt, maar denkt dat Dries Mertens zijn basisplaats later in het toernooi zal kwijtspelen.

“Ik denk dat De Bruyne uiteindelijk op de rechterflank, zijn oude positie bij de Rode Duivels, zal belanden. Zeker als de tegenstanders sterker worden”, voorspelt Albert in de Franstalige krant La Capitale.

“Jammer genoeg, dreigt Mertens om die reden zijn basisplaats bij de Rode Duivels te verliezen. Hij zal het kind van de rekening zijn”, meent de gewezen speler van Anderlecht en Newcastle United nu al te weten.

"Eden Hazard is onaantastbaar"

Mertens lijkt de gemakkelijkste oplossing als Martinez een ‘slachtoffer’ zoekt. “Eden Hazard is onaantastbaar”, benadrukt Albert nog. “Al sluit ik niet uit dat Mertens kan invallen en er dan plots een voorhoede mét De Bruyne, Hazard, Mertens en Lukaku op het veld staat.”

Poll: Zou jij met of zonder Mertens spelen?

TAGS  I  Hazard  I  Rode Duivels  I  Mertens  I  De Bruyne  I  Martinez  I  Albert

zondag 10 december 2023

zaterdag 9 december 2023

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023