Verheyen weet precies waarom Neymar en Messi teleurstellen op het WK

Verheyen weet precies waarom Neymar en Messi teleurstellen op het WK
Maandag 25 juni 2018 - 10:12   I  

De tweede speelronde op het wereldkampioenschap in Rusland is ondertussen al achter de rug. De Rode Duivels hebben 6 op 6 en spelen goed, maar heel wat toppers laten het tot dusver afweten. Hoe zou dat toch komen? Gert Verheyen, ex-analist en tegenwoordig coach van KV Oostende, heeft er een goede uitleg voor.

"Ik heb nog niet heel veel matchen van begin tot einde gezien", gaf Verheyen toe bij Villa Sporza. "Ik heb heel veel werk en ik ben vaak ook gewoon te moe. Maar wat me wel opgevallen is, het gaat over emoties."

Druk

Het is de kersverse coach van Oostende ondertussen ook opgevallen dat grote sterren het niet makkelijk hebben om te presteren. "Je ziet dat bij toppers als Neymar, Messi en Kroos. Die druk is gigantisch groot. Dat zijn toch spelers die al veel gezien hebben. Ze hebben met hun club op het hoogste niveau gespeeld, in de Champions League, maar dit is toch nog anders."

"Je ziet wat het betekent om voor je nationale ploeg te spelen. Dat zie je bij de volksliederen, dat zie je tijdens de wedstrijd. De druk die ze bij hun land ervaren is anders dan bij hun club. Die druk is gigantisch groot", besluit Verheyen.

Poll: Is de druk te groot?

TAGS  I  Verheyen  I  Messi  I  Neymar  I  Argentinië  I  Brazilië  I  KV Oostende

woensdag 22 maart 2023

dinsdag 21 maart 2023

maandag 20 maart 2023

zondag 19 maart 2023