‘Rode Duivel is beste speler ter wereld na Messi en Ronaldo’

‘Rode Duivel is beste speler ter wereld na Messi en Ronaldo’
Maandag 25 juni 2018 - 13:15   I  

De Rode Duivels hebben indruk gemaakt. Na de 5-2 zege tegen Tunesië komen de superlatieven naar boven en ook in het buitenland kijken ze met open ogen naar de prestaties van de Belgen. Ook in de Verenigde Staten komen de Duivels ter sprake.

“Verrast ben ik niet. Kijk naar die ploeg. België heeft één van de drie beste selecties op dit WK. Jullie talent kan niet vergeleken worden met dat van Argentinië of Portugal. België is veel beter”, laat Michael Yokhin van ESPN weten. Kevin De Bruyne is dé belangrijke figuur maar de Rode Duivels hebben nog meer troeven.

“Waar veel andere ploegen afhankelijk zijn van een superster – of een speler die denkt dat hij er één is –, leunen jullie niet op De Bruyne – voor mij de beste speler ter wereld na Messi en Ronaldo. Maar België heeft met Hazard, Mertens en Lukaku zoveel meer troeven. Ik zal niet vreemd opkijken als jullie straks het WK winnen.”

Groep vrienden

Ook de goede sfeer bij de Rode Duivels valt op. “Voorts valt jullie goeie teamgeest op. De kleedkamer is een groep vrienden. Da’s belangrijk als je zo veel sterren en ego’s telt. Neem nu die invalbeurt van Batshuayi. Je zag dat iedereen wilde dat hij zou scoren. De Belgen werken voor elkaar. Dat is een cruciaal element.”

Poll: Is De Bruyne de beste speler ter wereld na Ronaldo en Messi?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  De Bruyne  I  Martinez

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024