Deze Rode Duivel blijft mikpunt van kritiek: “Hij zorgt voor problemen”

Deze Rode Duivel blijft mikpunt van kritiek: “Hij zorgt voor problemen”
Maandag 25 juni 2018 - 14:45   I  

De Rode Duivels hebben na de 5-2 zege tegen Tunesië veel vertrouwen getankt. Vooral offensief was België indrukwekkend. Defensief slikte het weer twee te vermijden tegengoals. Dat ziet ook de buitenlandse pers, die vooral één Rode Duivel naar voren schuift als mogelijk probleem.

La Gazzetta dello Sport is lyrisch én jaloers op de Belgische nationale ploeg. “Als een paar van jullie invallers – zoals Tielemans en Batshuayi – nu eens Italianen waren geweest, we bouwden een ploeg rond hen. Met Nainggolan als aanvoerder. En dan had Italië zich wel gekwalificeerd voor dit WK”, zo klinkt het in Italië.

“België is sowieso een kandidaat op eindwinst. Duitsland is niet beter dan jullie. Frankrijk en Brazilië zijn haalbaar. België is geen underdog meer – ik schat jullie op hetzelfde niveau in als die toplanden. Zeker door de ervaring die jullie op de vorige toernooien opdeden”, aldus La Gazzetta dello Sport.

Carrasco vormt probleem

Toch ziet de Italiaanse sportkrant één groot probleem bij de Rode Duivels. “Het enige voorbehoud dat ik heb, is dat jullie achterin soms in de problemen komen. De defensie geeft niet altijd een stabiele indruk. Vooral links dan, op de flank van Carrasco.”

Poll: Is Carrasco de zwakste schakel bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Italie  I  Rode Duivels  I  WK  I  Martinez  I  Carrasco

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024