'Verrassende wending in transferdossier Hendrik Van Crombrugge'

'Verrassende wending in transferdossier Hendrik Van Crombrugge'
Dinsdag 26 juni 2018 - 06:30   I  

Hendrik Van Crombrugge is gewild op de transfermarkt en Eupen wacht ongeduldig op de keuze van de doelman. De sluitpost moet voor twee miljoen euro de deur uitgaan en heeft de keuze tussen enkele Belgische clubs. Eupen wacht ook met versterkingen te halen tot de doelman verkocht is.

Anderlecht en Club Brugge haalden al een nieuwe doelman en een transfer naar deze twee clubs lijkt dan ook niet meer aan de orde. Standard denkt wel nog steeds aan de doelman van Eupen, maar dan moet Guillermo Ochoa wel eerst de club verlaten.

Ook het buitenland is een optie voor de doelman en hij leek dan ook al op weg naar het Italiaanse Sassuolo. De Italianen leggen echter te weinig centen op tafel, waardoor de transfer niet zal doorgaan. "Eupen heeft een bod van 1,5 miljoen euro (plus bonussen) van Sassuolo voor Hendrik Van Crombrugge naast zich neergelegd. De Oostkantonners willen minstens 2 miljoen vangen voor hun doelman en willen dat bedrag ook in één keer gestort zien, niet in schijven." Dat schrijft Het Nieuwblad.

Poll: Is Van Crombrugge 2 miljoen euro waard?

TAGS  I  Eupen  I  Van Crombrugge  I  Standard  I  Sassuolo

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024