Compleet nieuw elftal: 'Deze elf Rode Duivels spelen tegen Engeland'

Compleet nieuw elftal: 'Deze elf Rode Duivels spelen tegen Engeland'
Dinsdag 26 juni 2018 - 07:45   I  

De Rode Duivels maken zich op voor hun laatste, en wellicht ook vreemdste, groepswedstrijd van het WK. Tegen Engeland zou een nederlaag misschien wel het beste resultaat zijn en bovendien zal Martinez kiezen voor heel wat andere jongens.

Volgens Het Nieuwsblad bestaat de kans zelfs dat hij zijn hele elftal omgooit en daadwerkelijk elke speler zal wisselen. Enkele spelers zijn al zeker van een dagje rust. “We gaan met de spelers met een gele kaart achter hun naam rekening houden”, aldus Martinez in Het Nieuwsblad. “Het zou een gok zijn om een speler op te stellen die tegen Engeland een tweede gele kaart kan pakken zodat we die moeten missen in KO-fase.” Dus al geen Kevin De Bruyne, Jan Vertonghen en Thomas Meunier.

En dan zijn er ook nog de geblesseerde spelers die best eventjes rusten. “We moeten met de individuele fysieke conditie van de spelers rekening houden. Dat gaan we in de komende 48 uur doen. Mertens had een probleem met de enkel, maar hij evolueert goed. Ik verwacht dat hij morgen weer kan trainen. Hazard had pijn in de kuit. Met hem blijven we voorzichtig en hij traint twee dagen niet voluit. Lukaku is er het ergst aan toe. Hij heeft wat meer tijd nodig", aldus MartinezHet Nieuwsblad probeerde de puzzel van Martinez al eens te maken en dit werd het resultaat.

Mogelijke 11

Mignolet - Dendoncker - Boyata - Vermaelen - Chadli - Dembélé - Fellaini - Januzaj - Tielemans - Thorgan Hazard - Batshuayi

 

Poll: Durft Roberto Martinez deze elf te kiezen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Martinez

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024