Transfermarkt LIVE: Perbet begeeft zich naar exit bij Club, Ronaldo doet moeilijk

Transfermarkt LIVE: Perbet begeeft zich naar exit bij Club, Ronaldo doet moeilijk
Dinsdag 26 juni 2018 - 23:50   I  

Het seizoen 2017-2018 behoort nog maar goed en wel tot het verleden, of de Belgische profclubs hervatten de trainingen alweer. Iedere club wil zijn transferhuiswerk zo snel mogelijk af hebben, en daarom zijn heel wat managers dezer dagen druk in de weer. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

* Jérémy Perbet begeeft zich naar de exit bij Club Brugge. De spits is op weg naar Charleroi.

Cristiano Ronaldo wil niet dat Real Madrid David De Gea binnenhaalt. CR7 gelooft, mede door enkele mindere prestaties op het WK, niet in de Spanjaard.

* AA Gent-doelman Lovren Kalinic mag vanavond starten tegen IJsland. De Kroaat aast op een mooie transfer en kan het WK gebruiken als toneel om zijn kunsten te tonen.

* Volgens Italiaanse media is Club Brugge niet de enige ploeg die zich wil versterken met de Argentijnse verdediger Marcos Senesi. Zo zouden ook Inter Milan, AS Roma, Fiorentina en Torino zich willen verrijken met Senesi. Ploegen die dieper in de geldbuidel kunnen en wellicht ook zullen tasten dan Club Brugge.

* DONE DEAL: In Eupen moet David Pollet komend seizoen voor de doelpunten zorgen. Daar neemt hij de rol van ervaren spits voor zijn rekening. Een rol die er dit seizoen was weggelegd voor Mbaye Leye.

¨DONE DEAL: De Romeinen hebben alvast een vervanger voor Nainggolan beet. Javier Pastore zat op een dood spoor bij PSG en komt Radja nu vervangen op het middenveld. Pastore was eigenlijk een koopje, want AS Roma betaalde maar ongeveer de helft van wat PSG enkele seizoenen terug voor de Argentijn op tafel heeft gelegd.

* DONE DEAL: Jacky Mathijssen wordt de nieuwe bondscoach van de nationale U19. Hij volgt de naar KV Oostende vertrokken Gert Verheyen op.

* Leander Dendoncker zal snel zijn beoogde transfer maken. Real Betis komt binnenkort met een bod van minstens 12 miljoen euro.

* Het ziet er naar uit dat Thibaut Courtois alsnog bij Chelsea zal blijven. De Britse tabloids hebben na uitspraken van Courtois de conclusie getrokken dat hij in Engeland blijft.

* Waar ligt de toekomst van Marouane Fellaini? De middenvelder heeft een aflopend contract bij Manchester United en heeft naar eigen zeggen al bij een nieuwe club getekend.

* Radja Nainggolan is officieel voorgesteld bij Inter Milan. De middenvelder komt over van AS Roma voor en bedrag van 24 miljoen euro plus Davide Santon en Nicolo Zaniolo en heeft tot 2022 bij Inter getekend.

* Het Schotse Celtic wil Dedryck Boyata maar al te graag binnen de eigen rangen houden. Het probeert al een tijdje te onderhandelen over een nieuw contract maar Boyata houdt de boot af. Lazio zou tien miljoen euro veil hebben voor de centrale verdediger.

* Zinho Gano kan naar de Engelse tweede klasse. Stoke City en Swensea zijn naar verluidt geïnteresseerd. Ook het Italiaanse Empoli lonkt.

* Real Madrid lonkt al geruime tijd naar Eden Hazard. Chelsea wil de sterspeler echter houden en heeft een contract van 385.000 euro per week aangeboden. Hazard heeft dit echter geweigerd en lijkt naar Real te willen verkassen.

* Kara Mbodj zit momenteel met Senegal op het WK, maar daarna focust de verdediger volledig op een transfer. Enkele clubs worden genoemd maar vooral Galatasaray lijkt topkandidaat.

* Anderlecht ziet talent Wout Faes vertrekken naar KV Oostende. De belangrijkste reden voor de verdediger is dat hij aan spelen toekomt. Onder Gert Verheyen ziet hij de toekomst rooskleurig in.

* Marouane Fellaini gaat binnenkort meer informatie geven over zijn toekomst en het ziet er naar uit dat Arsenal met de transfervrije middenvelder zal gaan lopen.

Luan Peres Petroni stond dicht bij een transfer naar Club Brugge. De Braziliaanse verdediger stond op het punt om te tekenen in Brugge, waar hij zelfs zijn medische testen al had afgelegd. Maar Het Laatste Nieuws weet dat Club Brugge toch niet in zee wil gaan met de 23-jarige verdediger.

* Zowel Wolfsburg als Anderlecht weet met zekerheid dat Landry Dimata dit seizoen in het Astridpark zal voetballen. Alleen over de aankoopoptie raken beide partijen er maar niet uit. Daarom vindt er deze week dan ook een gesprek plaats.

* Eupen heeft een bod van 1,5 miljoen euro (plus bonussen) van Sassuolo voor Hendrik Van Crombrugge naast zich neergelegd. De Oostkantonners willen minstens 2 miljoen vangen voor hun doelman.

Standard blijft ondertussen wel de weg van jong en Belgisch bewandelen. Dat weet Het Nieuwsblad. Zo staan Obbi Oulare en Zakaria Bakkali nog steeds op het lijstje van Standard

* Felice Mazzu wil kwaliteit aan zijn kern toevoegen en voor kwaliteit moet je in Anderlecht zijn. Dat is toch wat Charleroi denkt, want daar proberen ze nu Mike Trésor Ndayishimiye weg te halen bij paars-wit. De jonge Trésor is een groot talent, maar werd door Emilio Ferrera niet gebruikt bij de U21. 

Poll: Moeten meer Belgische clubs inzetten op jonge Belgische talenten?

TAGS  I  AA Gent  I  RC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk  I  Antwerp  I  KV Oostende  I  KV Mechelen

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024