'Hazard legt aanbod van maar liefst 385 000 euro per week naast zich neer'

'Hazard legt aanbod van maar liefst 385 000 euro per week naast zich neer'
Dinsdag 26 juni 2018 - 10:09   I  

Eden Hazard was een van de uitblinkers tegen Tunesië. Hij scoorde twee keer, maar was vooral ook een gesel voor de Tunesische verdediging. Na een minder seizoen bij Chelsea lijkt Hazard zijn topniveau opnieuw gevonden te hebben.

Goed nieuws voor de Rode Duivels, maar bij Chelsea neemt de angst alleen maar toe. Daar beseffen ze maar al te goed dat Hazard van goudwaarde is en ze willen hem in Londen dan ook echt niet zien vertrekken. De flirt met Real Madrid wordt ondertussen wel alleen maar groter.

En dat heeft Chelsea doen aanzetten tot actie. Volgens Marca denkt Real Madrid dat ze Hazard voor zo'n 120 miljoen euro kunne losweken, maar Chelsea wil de Rode Duivel gewoon houden. Daarom hebben ze volgens The Sun Hazard nu een maandloon aangeboden van maar liefst 385 000 euro per week. Ter vergelijking: Harry Kane verdient bij Tottenham 'maar' 227 000 euro per week. Toch kon het aanbod van Chelsea Hazard niet bekoren, want hij zou het bod gewoon naast zich neergelegd hebben. Hazard hoopt dus duidelijk dat die transfer naar Real Madrid in orde komt.

Poll: Waar speelt Hazard volgend seizoen?

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid  I  Hazard

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024