Fellaini schept duidelijkheid over zijn toekomst (ook bij de Rode Duivels)

Fellaini schept duidelijkheid over zijn toekomst (ook bij de Rode Duivels)
Dinsdag 26 juni 2018 - 12:45   I  

Marouane Fellaini is einde contract bij Manchester United en het ziet er naar uit dat de Rode Duivel naar concurrent Arsenal gaat verkassen. Zelf heeft de boomlange middenvelder nu duidelijkheid gegeven over zijn toekomst, ook als international.

Fellaini heeft de knoop doorgehakt over zijn toekomst en zal snel het nieuws officieel maken. “Die ga ik eerstdaags communiceren. Ik ga daarvoor het einde van het WK niet afwachten. Alleen de laatste details moeten nog afgerond worden”, laat Fellaini weten op een persconferentie in Rusland.

Ook ziet het er naar uit dat de ex-Standard-middenvelder gaat stoppen bij de Rode Duivels. "Of ik ga stoppen bij de nationale ploeg? Ik ben 31 jaar. Dat is al een zekere leeftijd. Maar ik ga nu gewoon het WK spelen en neem daarna pas een beslissing”, wordt Fellaini geciteerd door Het Laatste Nieuws. "Als we wereldkampioen worden, stop ik onmiddellijk bij de nationale ploeg. In dat geval zullen er vele stoppen."

Nieuwe club

Fellaini zal op 1 juli meer uitleg geven over zijn nieuwe club. “Die contractsituatie weegt niet op mijn WK. Ik ben mentaal sterk genoeg. Of ik dat op 1 juli ga zeggen? (lacht). Ja. Ik heb al ergens een contract getekend.”, aldus Fellaini. Arsenal wordt alvast genoemd maar Fellaini kan op interesse rekenen van verschillende clubs.

Poll: Moet Fellaini nog doorgaan bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Fellaini  I  Rode Duivels  I  Martinez  I  WK  I  Manchester United  I  Arsenal

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024