‘Courtois verrast en onthult plannen voor komend seizoen’

‘Courtois verrast en onthult plannen voor komend seizoen’
Dinsdag 26 juni 2018 - 13:00   I  

Thibaut Courtois lonkt al een tijdje naar een transfer. Vooral Real Madrid wordt genoemd, maar de Spaanse grootmacht heeft ook een aantal andere opties openstaan. Zelf heeft Courtois nu een grote hint gegeven naar zijn toekomst voor komend seizoen.

Courtois wil eerst de goede vorm van de Rode Duivels behouden. “Ik denk dat het weinig uitmaakt of we als tweede of eerste eindigen. Maar als je dit goede gevoel wil vasthouden, dan kunnen we maar beter winnen”, laat de sluitpost van Chelsea weten.

Ook staat de eer een beetje op het spel en onthult Courtois dat hij terugkeert naar Engeland. “Voor mij staat er ook een stukje trots op het spel. Ik wil me geen loser voelen als ik juli terugkeer naar Engeland. Er staat ook prestige op het spel. Zij hebben veel spelers die wij kennen en vice versa.”

Geen transfer?

Dat is voor de Engelse media genoeg voer om te suggereren dat Thibaut Courtois nergens heen gaat en gewoon bij Chelsea zal blijven. Het ziet er dus naar uit dat Real Madrid van de baan is al valt nog af te wachten wat Chelsea met Antonio Conte zal aanvangen. De Italiaan kan komende weken op de schopstoel belanden na een desastreus seizoen.

Poll: Moet Courtois bij Chelsea blijven?

TAGS  I  Courtois  I  Chelsea  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  WK

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024