Ivan Leko maakt (transfer)plannen voor komend seizoen bekend

Ivan Leko maakt (transfer)plannen voor komend seizoen bekend
Dinsdag 26 juni 2018 - 15:10   I  

Landskampioen Club Brugge heeft de training hervat. Blauw-zwart begint met volle moed aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen en wil ook komend seizoen weer hoge ogen gooien. Coach Ivan Leko maakt alvast bekend wat zijn plannen zijn met de ploeg.

Leko neemt de ervaring van vorig jaar mee naar komend seizoen. “Het belangrijkste voor ons zal net als vorig seizoen het teambelang zijn”, laat Leko weten tegenover Sport/Voetbalmagazine. “Het collectief moet sterk zijn. Alleen dan zullen individuele kwaliteiten wedstrijden kunnen maken en beslissen. Ik ben enorm gemotiveerd om met zeven à acht nieuwe jonge spelers een ploeg te bouwen die op onze manier, met veel passie en met veel energie, goed voetbal brengt en goeie resultaten behaalt.”

Het is dus duidelijk dat Ivan Leko ambitieuze plannen heeft met Club Brugge. “Ik maak geen onderscheid tussen jong en oud, voor mij bestaat alleen goed en slecht”, vervolgt Leko. "Vorig seizoen waren we al zowat het jongste elftal van de competitie. Jonge spelers betekent: extra ambitie, extra grinta, extra wil om beter te worden.”

Welke spelers vertrekken?

Dat laat Leko in het ongewisse, maar de Kroaat focust zich enkel op de spelers die zeker blijven. “Het is geen geheim dat sommige spelers een transfer willen doen, maar dat is meer een kwestie van het bestuur en van die spelers zelf. Als iemand op het trainingsveld is, betekent dat voor mij dat hij een speler van Club Brugge is en dan reken ik op hem. Is hij honderd procent, dan zal hij spelen. Anders zal hij niet spelen.”

Poll: Vind jij dat Club Brugge titelfavoriet is?

TAGS  I  Club Brugge  I  Leko

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024