'Club Brugge krijgt onmogelijke concurrentie voor gewild toptarget'

'Club Brugge krijgt onmogelijke concurrentie voor gewild toptarget'
Dinsdag 26 juni 2018 - 19:20   I  

Bij Club Brugge is iedereen stilaan terug. Ruud Vormer, de kapitein van Club, sluit ook aan bij de landskampioen. Ook Ethan Horvath, die nog met interlandverplichtingen zat, is opnieuw te zien op het trainingsveld.

Al heel wat nieuwe gezichten ook in Brugge. Mats Rits, Siebe Schrijvers, Arnaut Groeneveld, Karlo Letica,... Maar het huiswerk van Vincent Mannaert is nog niet af. Na het mislopen va Matej Mitrovic en de afsprongen transfer van Luan Peres Petroni is Club namelijk nog steeds op zoek naar een nieuwe verdediger.

Club Brugge zou nu vol gaan voor een ander groot talent. Marcos Senesi (21), de Argentijnse verdediger van San Lorenzo, moet dan de nieuwe defensieve versterking worden waarnaar Club Brugge op zoek is. Hij zou wel een dure vogel zijn. 

Concurrentie is enorm

Volgens Italiaanse media is Club Brugge trouwens niet de enige ploeg die zich wil versterken met de Argentijn. Zo zouden ook Inter Milan, AS Roma, Fiorentina en Torino zich willen verrijken met Senesi. Ploegen die dieper in de geldbuidel kunnen en wellicht ook zullen tasten dan Club Brugge.

Poll: Kan Club Brugge concurreren met deze ploegen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Senesi

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024