Enkel handtekening ontbreekt nog tussen Fellaini en Man United

Enkel handtekening ontbreekt nog tussen Fellaini en Man United
Woensdag 27 juni 2018 - 07:12   I   door Redactie

Marouane Fellaini kondigde het gisteren aan: "Ik weet waar ik volgend seizoen zal spelen." Wel, het blijkt gewoon om zijn huidige club te gaan. Het Laatste Nieuws meldt nu immers dat de middenvelder een contract tot 2020 zal tekenen bij Manchester United.

Het contract van Fellaini liep af bij Man U en hij wilde die verbintenis niet meer verlengen, ondanks de uitdrukkelijke wens van José Mourinho. Het buitenland lonkte, onder meer vanuit Italië en Turkije was er interesse. Dat Fellaini nu toch voor Man U kiest, mag best een grote verrassing genoemd worden.

De Rode Duivel voelt zich sportief en extra-sportief echter goed in Manchester. Bovendien zou hij graag eens een eerste keer de titel veroveren in de Premier League. Die kans krijgt hij de komende jaren. 

Rode Duivels

Het is wel mogelijk dat Fellaini na het WK afzwaait als international. Al zal het ook belangrijk zijn wat bondscoach Roberto Martinez met hem van plan is. Sinds het vertrek van Marc Wilmots is de oud-speler van Standard nog zelden basisspeler. "Ik zal met de trainer spreken na het toernooi. Tot dusver is dat niet gebeurd", zegt Fellaini daarover.

Poll: Een verstandige keuze van Fellaini om bij Manchester United te blijven?

TAGS  I  Fellaini  I  Manchester United

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024