Transfermarkt LIVE: Clasie spreekt transferwens uit, Genk vreest vertrek

Transfermarkt LIVE: Clasie spreekt transferwens uit, Genk vreest vertrek
Woensdag 27 juni 2018 - 23:30   I   door Redactie

Het seizoen 2017-2018 behoort nog maar goed en wel tot het verleden, of de Belgische profclubs hervatten de trainingen alweer. Iedere club wil zijn transferhuiswerk zo snel mogelijk af hebben, en daarom zijn heel wat managers dezer dagen druk in de weer. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

* Real Madrid zou willen meewerken aan een transfer van Marco Asensio. Hij zou de kassa moeten vullen en die heeft Florentino Perez nodig om enkele straffe transfers waar te maken.

* Er is interesse in Alejandro Pozuelo. De Spanjaard speelt nu al een tijdje in Genk en het lijkt stilaan tijd voor een vertrek. Ook Philippe Clement voelt de bui hangen, maar hij kan moeilijk spelers verplichten om bij de club te blijven.

* Jordy Clasie keerde terug naar Southampton, maar daar heeft de Nederlandse middenvelder geen toekomst. Hij heeft er wel nog een contract tot 2020, maar hij wil de club dus verlaten. Een terugkeer naar Feyenoord ziet de Nederlander dan ook zitten en hij hoopt dat de Engelsen willen meewerken aan een transfer.

*Club Brugge maakte via zijn officiële kanalen bekend dat Jérémy Perbet naar Sporting Charleroi trekt. De spits zette er zijn krabbel onder een overeenkomst voor drie seizoenen.

*Manchester City, Borussia Dortmund én AS Monaco hebben hun zinnen gezet op Koni De Winter. De 16-jarige verdediger is momenteel nog eigendom van Zulte Waregem.

*Juventus staat op het punt om Joao Cancelo weg te kopen bij Valencia. De rechtsachter legde al medische testen af.

* Twee spelers hebben Eupen verlaten. De centrale verdediger Marc Valiente trekt naar de Servische club Partizan Belgrado. Het contract van Nicolas Verdier werd in onderling overleg verbroken.

* De jonge Kroaat Lovro Majer zou dan toch rond zijn met Dinamo Zagreb. Hij zou er zelfs al zijn medische testen hebben afgelegd. Zo grijpt Club Brugge naast een offensieve middenvelder

* Anderlecht heeft zelf geruchten verspreid over Björn Engels. Dat liet Coucke weten. "We gebruikten in Griekenland wel wat fake news om AEK onder druk te zetten. We lieten lekken dat we dicht bij Olympiakos-verdediger Bjorn Engels stonden."

* Peter Callant heeft een nieuwe transfer aangekondigd. Om wie het precies gaat is nog niet bekend.

* Joseph Akpala staat op het punt om KV Oostende te verlaten. De 31-Nigeriaan is op weg naar KV Kortrijk.

* Anderlecht-voorzitter Marc Coucke kondigt bij Anderlecht nog vier inkomende transfers aan, zeven spelers zouden de club nog verlaten. Onder meer Lukasz Teodorczyk en Leander Dendoncker willen weg.

* Marouane Fellaini blijft dan toch bij Manchester United. Hij tekent een nieuw contract tot 2020.

* Theo Bongonda tekent allicht een contract voor vier seizoenen bij Zulte Waregem. Hij komt over van Celta de Vigo. Vorig seizoen huurde Essevee de aanvaller al.

* AA Gent heeft een akkoord bereikt met KV Mechelen over de komst van Colin Coosemans. Met de doelman moet wel nog een overeenkomst worden gevonden.

Poll: Denk jij dat Anderlecht versterkt uit de transferperiode zal komen?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   AA Gent  I   RC Genk  I   KV Oostende  I   KV Mechelen  I   Antwerp  I   Standard  I   Beerschot-Wilrijk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024