Coucke biecht op: "Transfernieuws over Engels hebben we bewust gelekt"

Coucke biecht op:
Woensdag 27 juni 2018 - 10:27   I   door Redactie

Het spel van namen in de transferwereld verrast Marc Coucke bij Anderlecht toch wel enigszins. Er worden immers heel veel namen aan paars-wit gelinkt. Gek genoeg doet hij echter zelf ook mee aan die spelletjes om zo in zijn eigen voordeel uit te draaien. Dat bekent de voorzitter van Anderlecht in Het Nieuwsblad.

“Het spel van namen in het voetbal is ongelofelijk, zeker tussen de topclubs. Een makelaar onderhandelt met Club Brugge over een speler en laat dan in de media lekken dat ook Anderlecht geïnteresseerd is om de prijs op te drijven. Dat is niet eens jullie fout en soms zet het ons zelfs op het spoor van interessante jongens. Al ga ik wel stoppen met zaken op twitter te catalogeren als fake news, want elke naam die ik nu niet ontken, wordt aanzien als een echt target van Anderlecht terwijl dat niet altijd zo is", laat Coucke optekenen.

"Wat transfers betreft houden we vast aan onze principes. Zo bepaalden we een prijs voor Vranjes waar we niet over wilden en dat is gelukt. Al gebruikten we in Griekenland wel wat fake news om AEK onder druk te zetten. We lieten lekken dat we dicht bij Olympiakos-verdediger Bjorn Engels stonden", grijnst de RSCA-preses.

Poll: Vind jij dat Coucke goed bezig is bij RSCA?

TAGS  I  Coucke  I  Anderlecht

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024