'Club Brugge krijgt goed nieuws over mogelijke vervanger van Diaby'

'Club Brugge krijgt goed nieuws over mogelijke vervanger van Diaby'
Woensdag 27 juni 2018 - 12:50   I  

Bij Club Brugge houden ze nog steeds rekening met het vertrek van Abdoulay Diaby. Die liet eind vorig seizoen al weten dat hij klaar is voor een nieuwe uitdaging. Na twee titels, waarin hij telkens een belangrijke rol speelde, lijkt hij dan ook andere oorden te zullen opzoeken.

Club Brugge heeft met Dennis wel een type speler die Diaby zou kunnen vervangen en ook Siebe Schrijvers zou voldoende kwaliteiten moeten hebben om het vertrek van de goaltjesdief op te vangen. Toch zoekt Club Brugge ondertussen ook buiten de landsgrenzen naar een eventuele vervanger.

Daarbij viel hun oog op Percy TauTau maakte afgelopen seizoen enorm veel indruk bij het Zuid-Afrikaanse Mamelodi Sundowns FC. De aanvaller scoorde in dertig competitiewedstrijden elf keer en gaf daarbovenop ook nog eens vijftien assists. Ook voor de Zuid-Afrikaanse nationale ploeg maakte Tau in elf wedstrijden al vijf doelpunten.

Transfer naar Engeland wordt moeilijk

Volgens Soccer Laduma toonde Brighton erg veel interesse, maar een transfer naar Engeland zou moeilijk worden. Bovendien is Tau niet komen opdagen bij zijn huidige club Mamelodi Sundowns, waar hij nog een contract heeft tot 2019. Hij lijkt op die manier dus duidelijk te willen maken dat hij klaar is voor een transfer. Club Brugge zou ook nog steeds interesse tonen in Tau.

Poll: Doet Club Brugge er goed aan om een vervanger voor Diaby binnen te halen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Tau  I  Brighton  I  Mamelodi Sundowns

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024