Valencia trekt stevig aan de mouw van Rode Duivel: "Toekomst onzeker"

Valencia trekt stevig aan de mouw van Rode Duivel:
Woensdag 27 juni 2018 - 14:02   I  

De Rode Duivels nemen het morgen op tegen Engeland. Voor sommige spelers wellicht dé kans om zich in de kijker te spelen bij de bondscoach. Thomas Meunier speelt al zeker niet. Hij zou een schorsing kunnen oplopen als hij geel pakt en wordt daardoor niet ingezet.

Vorige wedstrijd tegen Tunesië speelde Meunier de kritiek van zich af. Bij PSG is hij geen basisspeler en het gebrek aan ritme was toch duidelijk zichtbaar in de vriendschappelijke wedstrijden. Tegen Tunesië bewees hij wederom waarom hij in het systeem van Martinez vrijwel onmisbaar is.

Bij PSG is zijn toekomst hoogst onzeker. Zo meldt Het Nieuwsblad vandaag. "Met de komst van de Duitse trainer Thomas Tüchel oogt zijn toekomst bij PSG namelijk onzeker. In Le Parisien verscheen al dat de Duitser nieuwe vleugelverdedigers wil."

Veel interesse

Meunier hoeft wel niet te vrezen, want er zijn heel wat clubs die naar zijn diensten hengelen. "Daarom informeerde Valencia, en ook Napoli en Sevilla laten zich niet onbetuigd. Op de achtergrond houden echter nog grotere clubs de situatie in de gaten. Meunier, die twee jaar geleden tijdens het EK zijn transfer versierde, ligt nog twee seizoenen onder contract. Hij gaf al aan graag in Parijs te willen blijven. De bal ligt in het kamp van PSG."

Poll: Zou Valencia een goede keuze zijn voor Meunier?

TAGS  I  Meunier  I  PSG  I  Valencia

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024