KV Oostende pakt uit met de komst van Kameroener Fabrice Ondoa

KV Oostende pakt uit met de komst van Kameroener Fabrice Ondoa
Woensdag 27 juni 2018 - 15:50   I  

KVO-voorzitter Peter Callant heeft een nieuwe transfer aangekondigd. Hij wilde op Twitter enkel kwijt dat het om een Afrikaanse speler gaat én dat hij binnenkort hopelijk even geliefd zal zijn als doelman Ovono. Een Afrikaanse doelman dus en dan is de link snel gelegd.

Fabrice Ondoa, de jonge Kameroense doelman, werd al een tijdje gelinkt aan KV Oostende. Hij was eigenlijk plan B in het geval dat Colin Coosemans niet zou komen naar de kust. Die lijkt nu op weg naar Gent, waar Mechelen ook al een akkoord mee heeft. Plan B dus voor KV Oostende en dat wordt naar alle waarschijnlijk Ondoa.

Er was intern wel wat verdeeldheid over de komst van Ondoa, maar Hugo Broos kent hem uiteraard erg goed van bij de Kameroense nationale ploeg. Dat hij een belangrijke rol speelde in zijn transfer mag dan ook niet verbazen. In Oostende hopen ze alvast dat hij het nieuwe betrouwbare sluitstuk zal worden. Bij Sevilla B was hij nooit echt een vaste waarde.

Update

KV Oostende heeft de komst van Ondoa nu ook officieel bekendgemaakt. Hij tekent een contract van vier seizoenen. "De Kameroener Fabrice Ondoa wordt de nieuwe doelman van KV Oostende. Ondoa is 22 jaar en komt over van het Spaanse Sevilla FC. Hij verzamelde al 35 interlands voor Kameroen en was onder Hugo Broos de vaste doelman tijdens de Africa Cup in 2017, waar hij een belangrijk aandeel had in de Afrikaanse titel van de Ontembare Leeuwen." Dat valt te lezen op de website van KVO.

Poll: Is dit een toptransfer of een floptransfer?

TAGS  I  KV Oostende  I  Ondoa  I  Sevilla

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024