Vanhaezebrouck tevreden over nieuwkomer: "Hij kan het niveau aan"

Vanhaezebrouck tevreden over nieuwkomer:
Woensdag 27 juni 2018 - 15:30   I  

Anderlecht heeft al een pak nieuwe spelers mogen verwelkomen, maar de echt grote kleppers zitten daar voorlopig nog niet bij. Ognjen Vranjes is op papier de strafste transfer, samen met Landry Dimata natuurlijk. Al is die transfer nog niet helemaal rond.

Een van de eerste speler die Anderlecht binnenhaalde was Makarenko, die paars-wit ging weghalen in Kortrijk. De Boeck maakte van Makarenko een sterkhouder van KVK en zo kwam hij op de radar staan van Anderlecht. Vanhaezebrouck is alvast tevreden over de middenveld en ook Sven Kums laat goede dingen zien momenteel.

"Ik kan nu spelers op hun beste positie uitspelen. Op de flanken, vooral links, hadden we nauwelijks of geen wisselmogelijkheden. En ook centraal achterin was de spoeling dun. Makarenko hebben we als middenvelder gehaald, niet als verdediger. Hij is een ander type dan Kums en Trebel. Maar ik kan nu al zeggen dat hij het niveau van Anderlecht aankan. En we zullen volgend seizoen ook een andere Kums zien. Hij voelt weer vertrouwen", aldus Vanhaezebrouck in Het Laatste Nieuws.

Poll: Is Makarenko een aanwinst voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Kortrijk  I  Makarenko  I  Kums

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024