Club Brugge voegt twee nieuwe oefenwedstrijden aan voorbereiding toe

Club Brugge voegt twee nieuwe oefenwedstrijden aan voorbereiding toe
Woensdag 27 juni 2018 - 16:27   I  

Club Brugge bereidt zich dezer dagen voor op de start van het volgende seizoen. Na de oefenstage in het Nederlandse Garderen zal blauw-zwart nog twee keer op Belgische bodem trainen. Dat maakte het woensdagnamiddag bekend.

Op 14 juli (in Deinze) en 18 juli (Tongeren) staan de laatste twee oefenmatchen van de voorbereiding gepland. 

"De voorlaatste oefenmatch vindt op 14 juli plaats in Deinze in het Burgemeester Van De Wiele stadion. Daar neemt Club het op tegen het Israëlische Hapoel Haifa. De 7de uit de Ligat Ha’al van vorig seizoen kent Club al van voor de eeuwwisseling. Toen schakelde Hapoel als kersvers kampioen blauw-zwart uit in de eerste ronde van de UEFA Cup", klinkt het op de webstek van Club Brugge.

"Enkele dagen later, op 18 juli, neemt Club het dan in Tongeren op tegen KV Mechelen, in de Sportoase Eburons Dome. Malinwa, dat net degradeerde, heeft met Nikola Storm, Laurent Lemoine en German Mera enkele ex-spelers van blauw-zwart in de ploeg lopen. De wedstrijd tegen KVM is de laatste van de voorbereiding, voor enkele dagen later tegen Standard om de Supercup gestreden wordt. Beide wedstrijden starten om 18u30."

Poll: Ga jij naar een van deze wedstrijden gaan kijken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Hapoel Haifa  I  KV Mechelen

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024