Milic en Musona zien treffende gelijkenis tussen Hein en Vanderhaeghe

Milic en Musona zien treffende gelijkenis tussen Hein en Vanderhaeghe
Donderdag 28 juni 2018 - 08:00   I  

Antonio Milic en Knowledge Musona maakten beiden de overstap van KV Oostende naar RSC Anderlecht. In de Versluys Arena werkten ze nog samen met huidig Gent-trainer Yves Vanderhaeghe, nu gaan ze onder Hein Vanhaezebrouck werken. En er is Milic en Musona al meteen iets opgevallen.

"Je merkt dat beiden hebben samengewerkt bij Kortrijk", zeggen Milic en Musona in koor in Het Laatste Nieuws. "Yves is een kopie van Hein. Hein wil wel meer de bal en wil voortdurend press, Yves past zich meer aan de tegenstander aan, maar ze hameren vaak op dezelfde, kleine dingen." (lacht)

Dat Milic en Musona bij Anderlecht belandden, doet hen plezier. "Het was tijd om de bladzijde Oostende om te draaien", zegt Musona. "Na het vertrek van Yves hebben we zes moeilijke maanden gekend. De stabiliteit was weg uit de club. Ik weet dat voorzitter Coucke me graag heeft. Ik heb dus niet getwijfeld om naar Anderlecht te komen."

Té gevoelig

Milic speelde in januari al bijna bij Anderlecht, maar door de aanslepende overname bleef de transfer uit. "Men vertelde me dat door de overname van Anderlecht door mijnheer Coucke een transfer niet kon doorgaan. Té gevoelig, zei men mij. Ik heb daar toen om gelachen, want in mijn land (Kroatië, red.) is het perfect mogelijk dat iemand voorzitter is van één club en achter de schermen ook de touwtjes in handen heeft bij een andere." (lacht)

Poll: Gaan Milic en Musona basisspelers zijn bij Anderlecht?

TAGS  I  Milic  I  KV Oostende  I  Anderlecht  I  Musona

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024